Tömeges balesetek az M7-esen - őz is okozott fennakadást

FMH - Az M7-esen több autó is összement mind a jobb, mind a bal pályán a délelőtt folyamán, különböző balesetekben. Az egyik helyszíni szemle még jelenleg is folyamatban van a Budapest felé vezető oldalon, ott félpályán halad a forgalom.

feol.hu

A Balaton felé vezető oldalon két baleset történt az M7-es autópályán szerda délelőtt. A 36-os km szelvényben, Martonvásárnál 9 óra 35 perckor követési távolság be nem tartása miatt két gépkocsi ütközött össze. A balesetben ketten sérültek meg könnyebben.
 
Balaton felé 9 óra 55 perckor a 35+200-as km szelvényből jeleztek balesetet. Itt négy autó ütközött össze. Sérülés nem történt. A helyszíni szemle mind a két helyen befejeződött.
 
A Budapest felé vezető oldalon 10 óra előtt nem sokkal egy őz okozott kisebb fennakadást az M7 autópályán. A 72+400-as km szelvényben, Szabadbattyánnál a vadkerítésen belül, de szerencsére a pályatesten kívül, a zöld övezetben egy megsérült, vérző őzre lettek figyelmesek a balatonvilágosi útellenőrök. Ők értesítették a rendőrséget. Nem sokkal később a közlekedési járőrök szolgálati gépkocsijukkal a 77-es km szelvénytől lelassították a forgalmat, így a vadászok - amikor nem volt a pályán járműforgalom - a leállósávról kilőtték az őzet, nehogy az útra menjen, és balesetet okozzon. Majd ezt követően tetemét elszállították.
 
A Budapest felé vezető oldalon a 73+400-as km szelvényből, Szabadbattyán magasságából 11 óra 45 perckor érkezett balesetről bejelentés. Itt három gépkocsi ütközött össze. A mentők a helyszínről – az elsődleges adatok alapján – két gyereket szállítottak a fehérvári kórházba, akik mind a ketten könnyű sérülést szenvedtek. A helyszíni szemle jelenleg is tart. Az autók a belső forgalmi sávot foglalják el, így fél pályán, a külső forgalmi sávban halad a forgalom - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Németh-Kész Mónika.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!