Meztelen légikisasszonyok és pilóták - videóval!

Pucér légikísérőkkel igyekszik utasai figyelmét lekötni egy légitársaság a biztonsági előírások bemutatjója során.

feol.hu

Az Új-zélandi légitásaság legújabb ötlete, hogy a repülésbiztonságról szóló három perces videófilmet csupán testfestéket viselő személyzettel fogratták le. A légikísérők az előírásoknak megfelelően elmagyarázzák, hogyan kell használni a mentőmellényt, merre vannak a vészkijáratok, mikor és milyen helyzetbe kell állítani az üléseket - csak éppen meztelenül.
A netre is feltöltött videót már 1,2 millióan látták mindössze négy nap alatt.

">A videóhoz katt ide! 

A személyzet tagjai, akik részt vettek a videó elkészítésében - köztük a, társaság vezérigazgatója, Rob Fyfe - egyenként 3-3 órát töltöttek a testfestők kezei alatt. A film marketingmenedzsere így nyilatkozott: "Úgy gondoljuk, ezekben a nehéz időkben az emberek meghálálják, ha megnevettetik őket - ez pedig a legjobb módszer arra, hogy kitűnjünk a többi légitársaság közül. " 

Persze, nem kell rögtön pornófilmre gondolni, hiszen - ahogy a marketingmenedzser fogalmazott - egyik jelent sem tartalmaz többet, mint amit egy helyi strandon láthatna az ember nyáron. 


Forrás: The Sun

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!