Micsoda nő! Zséda felfedi titkait!

Színes napszemüveg, pöttyök, tűsarok... Eme kellékekkel biztosan találkozhatunk az MTV Icon következő koncertjén, ahol Zsédényi Adrienn is a rock'n'roll örökzöldjeit énekli majd... A produkciót illetően azonban nagyon titokzatos az énekesnő...

feol.hu

Zsédenyi Adriennt élete egyik meghatározó élménye köti a Hungáriához: az énekesnő vokálozott a zenekar Népstadion-beli nagykoncertjén, több tízezer ember előtt, és állítása szerint sokat tanult Fenyőéktől. Zséda június 27-én, a Coke Club – MTV Icon koncerten két dallal is meghálálja ezt az ikonoknak, ám produkcióit illetően nagyon titokzatos…
 
Az énekesnő két dallal készül a szombati Coke Club - MTV Iconra, mindkét nótát átformálták a saját stílusára, ezért nagyon izgul, milyen véleményen lesznek maguk az ikonok. Adriennek ugyanis sajátos kötődése van Fenyőékhez.
 
Zséda sok-sok meglepetést ígér a koncertre... 

„A Népstadionban, a nagy Hungária koncerten vokáloztam mellettük. Hihetetlen élmény volt, több tízezer ember előtt énekelni… Láthattam őket úgy, ahogy mások nem: próba közben, a felkészülési időszakban. Fenyőék profizmusából sokat tanultam " - árulta el az énekesnő.
 
Az Eszelős szerelem és a Meghalok, hogyha rám nézel feldolgozások bluesosak lesznek, de az énekesnő titokzatos, nem szeretné lelőni a poént. 
 
„Szeretem a show-t, és ennek a zenének a lényege, hogy külsőségekben is passzoljon - magyarázta Adrienn. - De természetesen első az előadás, a dalok. Nem árulom el, hogy milyen lesz a fellépő öltözékem, de biztos, hogy a korszak stílusjegyeit nem nélkülözi majd! – tette hozzá titokzatosan Zséda.
 
 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!