Durva támadás: földre lökte a nőt, majd meglépett a zsákmánnyal

FMH - Újabb bravúros akcióban, a rendőrök és a lakosság együttműködésével sikerült elfogni Székesfehérváron egy rablót, aki egy védtelen nőtől rabolta el táskáját. Igazi, krimibe illő jelenetek zajlottak le.

feol.hu

Kedden késő délután rablás miatt kértek segítséget a Kertalja utcából. Egy fiatal nő a kertkapujukban állt, amikor hátulról egy férfi a földre rántotta és kezéből kitépte a kézitáskáját. 
 
A fiatal nő az esés következtében egy parkoló autóba verte be a fejét, és megsérült. Ennek ellenére a férfi után ment, közben segélykiáltására egy közelben lakó férfi is üldözőbe vette a támadót, aki futás közben eldobálta a nő táskáját. Amikor a támadót utolérték, követői kezébe nyomta a megelőzően a nő táskájából kivett készpénzt, majd kiszabadulva tovább futott. 

Az őt üldöző férfi visszaszaladt az autójához és azzal követte a menekülő támadót, miközben telefonon tartotta a kapcsolatot a rendőrség ügyeletével. A támadót az Ősz utcában kerítették be és fogták el a járőrök. A 26 éves büntetett előéletű pátkai férfit kihallgatását követően őrizetbe vették. A sérült nőt kivizsgálásra kórházba szállították - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, R. Szabó Ágnes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!