Cser-Palkovics: pótcselekvés zajlik Fehérváron

Warvasovszky Tihamért (MSZP) négyszer annyian tartják megfelelőnek a polgármesteri feladatra, mint a fideszes Cser-Palkovics Andrást, a polgári frakció vezetőjét - közölte a Publicus Intézet. A Fidesz közleménye szerint viszont jelenleg pótcselekvés és mentegetőzés zajlik városirányítás helyett Székesfehérváron.

feol.hu

A Fidesz "szánalmas pótcselekvésnek és mentegetőzésnek" nevezte közleményében a közvélemény-kutatást, amit a székesfehérvári polgármester rendelt meg "házi közvélemény-kutatójától".
A Fidesz ezért felszólította Warvasovszky Tihamért, hogy "legyen végre bátor, és ne nyolcszáz, hanem nyolcvanezer választópolgárt kérjen meg tevékenységének értékelésére". Ellenkező esetben egyértelmű lesz, hogy "álhírekkel kívánja elterelni a figyelmet arról, hogy a 33 fős városi közgyűlésben mindösszesen 7 szocialista képviselő által támogatott polgármester éppen ezekben a napokban bukott le véglegesen" - fogalmaztak.
A Fidesz hangoztatta: a polgármester csőd közelbe vitte "az ország egyik leggazdagabb nagyvárosát", közel három év alatt jóformán semmit nem tudott megvalósítani abból, amit 2006-ban Gyurcsány Ferenccel és Molnár Alberttel közösen a fehérvári embereknek megígért.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!