Szombaton megújul a Hírlap

FMH - Az előfizetők szombaton megújult formában vehetik kézbe kedvenc újságjukat, a még nem előfizetők pedig jobban is megismerkedhetnek a megye napilapjával, a Fejér Megyei Hírlappal, amely e kivételes alkalomból minden háztartásba eljut majd.

feol.hu


Molnár Vivien, a Hírlap Szépe is elmondta, mit olvasna szívesen
Fotó: FMH

A Pannon Lapok Társasága lapjai jelentős változáson esnek át. Így a formai megújulás részeként színesebb, változatosabb, bátrabb képi világú, tartalmilag pedig az olvasók igényeihez méginkább igazódó Fejér Megyei Hírlapot böngészhet az olvasó, akár nap mint nap. Az újság naponta változó tartalmú - például egészség, informatika, lakberendezés - mellékletekkel, hangsúlyos Nap témája oldallal igyekszik lekötni az önök figyelmét, az eddig bevált és kedvelt témák mellett. 
Az átalakulással kapcsolatban megkérdeztük a megye ismert személyiségeit, ők mit olvasnának szívesen a lapban? Néhányuk válaszát szintén a szombaton megjelenő számban olvashatják, sok egyéb figyelemreméltó írás mellett.

Ismerjék, kedveljék meg, fedezzék föl újra a megye napilapját, a Fejér Megyei Hírlapot!  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!