Cozma-gyilkosság: Raffael és Németh is szúrt?

FMH - A hvg.hu információi szerint azért mondta vissza az ügyvédi megbízást a Cozma-gyilkosság egyik gyanúsítottjának, Raffael Sándornak a védője, Magyar György, mert a férfi elmondta neki, hogy ő szúrta meg a kézilabdást.

feol.hu

Az ügyvéd nem kívánta megindokolni a döntését, mondván, ügyfeléről semmit sem árulhat el. Úgy tudjuk, hogy nem Raffael volt az egyedüli, aki szúrt, hanem egy másik gyanúsított, Németh Győző is. 

Magyar György visszaadta az ügyvédi megbízását, amely a Cozma-ügy egyik gyanúsítottjának, Raffael Sándornak a védelmére szólt. Értesüléseink szerint ennek oka az, hogy Raffael elmondta védőjének, hogy ő volt az egyik, aki a Patrióta Bárban szórakozó kézilabdást megszúrta, és ezzel halálos sérüléseket okozott Marian Cozmának. „Döntésemet nem akarom megindokolni, nem is kell” – közölte a hvg.hu-val Magyar György.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Váradi Piroska a hvg.hu-nak megerősítette Magyar György visszalépését, mást azonban ezzel kapcsolatban nem közölt. 

A hvg.hu úgy tudja, hogy nem egyedül Raffael szúrása végzett Cozmával, hanem egyik ismerőse, Németh Győzőé is, aki szintén a gyilkossági ügy gyanúsítottja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!