Zséda szárnyakat kapott! Vajon mitől?

Zséda, a törékeny, alig 45 kilogrammos hölgy nemcsak a színpadon képes nagyra nőni, de édesanyaként és feleségként is képes példát adni - mindezt csöndes visszafogottsággal, hihetetlen nőiességgel.

Dallos Zsuzsa

Az idén már két elismerést is maga mögött tudhat Zsédenyi Adrienn, művésznevén Zséda:  elnyerte a 2009-es Fonogram magyar zenei díjat az év klasszikus hazai poprock kategóriában a Zséda Rouge című lemezével, illetve a Glamour magazin olvasói megszavazták az év énekesnőjének.

- Sugárzik önről a boldogság. Új albuma aranylemez, gyermeke szép, férje legfőbb támasza. Majdnem mint az amerikai mozifilmeken.

- Csakhogy ott ritkán mutatják, hogy a teljesítmény mögött mennyi a munka. A Rouge dalai három éve kavarognak bennem, közben részt vettem az RTL Klub Szombat esti láz című műsorában, amely összetett feladat volt, s amelytől szárnyakat kaptam. Megszületett Nimród, aki ma másfél éves, hihetetlenül okos és érzékeny, életünk vele vált teljessé.

-  Születése után három hónappal már külföldön állt színpadra. A legkritikusabb szem sem vette észre, hogy kismama.

-  Terhességem idején igyekeztem odafigyelni, hogy valóban egészségesen táplálkozzam. Egy percig sem hagytam el magam, mozogtam is a megadott keretek között, így nem volt rajtam súlyfölösleg, nem kellett koplalnom, sőt a gyermekem körüli teendők, a szoptatás a lánykori súlyomat is visszahozta. 

-  Nem keresi a kisfia, ha mostanában elmegy és esténként föllép?

-  Olyankor az édesapjával csapnak egy görbe estét, élvezik egymás társaságát. A férjem kiveszi a részét a gyermek körüli teendőkből. Amikor viszont együtt vagyunk, akkor teljes figyelmem az övé, még a telefont is kikapcsolom.

Tudatosan nevelik?

-  Úgy érzem, nem mi neveljük őt, hanem inkább ő formál bennünket.

Zséda
 

Zséda
 


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!