Székesfehérvári lány lett Nyugat-Magyarország szépe

Veszprém - A székesfehérvári <em>Major Klárát</em> találta a zsűri Nyugat Magyarország legszebbjének a Veszprém Arénában szombat este, legsármosabb férfi pedig a várpalotai <em>Horváth Ádám</em> lett. A Szépség és Egészség sziget rendezvényei vasárnap jótékonysági futással és koncertekkel folytatódtak.

feol.hu

Első alkalommal adott otthont a Veszprém Aréna a nagy múltra visszatekintő szépségversenynek, melyen különféle szakmai kiállításokkal, vásárral, sőt még véradással is várta a szervező Szépország Rendezvényiroda a látogatókat. A Szépség és Egészség Szigetévé váló rendezvénycsarnokban szombaton a főszerep azoké a Dunántúlról érkezett hölgyeké és uraké volt, akik versenyre keltek a „Nyugat-Magyarország Szépe” és a „Mr. Sárm 2009.” címekért. Az utcai viseletben, fürdőruhában, majd estélyiben való megjelenés után a hölgyeknél a zsűri Major Klárát választotta a legszebbnek, első udvarhölgye a szintén székesfehérvári Kőrösi Ágnes, a harmadik helyezett pedig a veszprémi Kern Szabina lett. Az urak versenyében Horváth Ádám nyerte el a legsármosabb férfi elismerést, őt Németh Péter (Márkó) és Takács Dániel (Veszprém) követte. A helyszínen szervezett közönségszavazás, melynek bevételével a Gyermekmosoly Alapítványt támogatták, győztese Sokoray Lilla lett, a vehir.hu internetes oldal szavazásán Varga Fanni, a Helyi Téma hetilap által hirdetett versenyben pedig Kőrösi Ágnes és Takács Dániel végzett az élen.

Vasárnap délelőtt fél 11-kor jótékonysági futással folytatódtak a programok, az Aréna elől Kádártáig és vissza lehetett teljesíteni a távot. A nevezési díjakból ismét a Gyermekmosoly és a Mosolygó Kórház Alapítványt támogatták, a résztvevők pedig napi jegyet kaptak a tegnapi rendezvényekre, többek között a Rajkó Zenekar koncertjére, valamint a Mosolygó Kórház Alapítvány délutáni gálájára, melyen fellépett a Városi Ifjúsági Fúvószenekar, a Kék Gárdisták Mazsorett Csoport, a Váci Mihály Irodalmi Színpad, a Kid Rock and Roll és a Kurázsi Néptánc Együttes is. A szépségverseny mellett a közel ötven, a szépségápolás, egészségmegőrzés területéről érkezett kiállítónál egész hétvégén lehetőség nyílt termékeik, szolgáltatásaik kipróbálására, valamint szakmai bemutatóik, prezentációik meghallgatására.

Mátyus Tamás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!