Sztojka feladhatja magát! - levelet írt szüleinek

<b>FMH</b> - A veszprémi késelés még szabadlábon lévő gyanúsítottja, <em>Sztojka Iván</em> levelet küldött szüleinek, amelyben arról ír: nem gyilkolt, rosszkor volt rossz helyen.

Kovalcsik Katalin

A szülők postaládájába dobták be a levelet, amely ma eljutott a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságra. Lasancz Zoltán ezredes, bűnügyi izgazgató az FMH-nak elmondta, a levelet továbbították a veszprémi rendőr-főkapitányságra, mivel a veszprémi gyilkosság ügyében ők az illetékes hatóság. 

A levélről keveset tudunk, de annyit igen, hogy a keresett 22 éves Sztojka  előbb-utóbb fel akarja adni magát. Nem gyilkolt, rosszkor volt rossz helyen.  A Fejér megyei rendőrök egyébként csütörtökön is több jelzést  kaptak,  néhány helyen látni vélték a nemzetközi körözés alatt  álló férfit. A Sziget utcában gyülekeztek a kommandósok, mivel a hír szerint az egyik lakásban megtalálható a férfi. A kutatás eredménytelen volt. Egyébként a Fejér megyie rendőrök is folyamatosan ellenőrzik a lakossági bejelentéseket. A szerdai megyei kórházi keresés és a csütörtöki csak kettő volt a több mint tíz helyszín közül. A  megyeszékhelyen, vidéken is többen látni vélték Sztojkát, többek közt Lepsényben is. Ma az a hír is felröppent, hogy  a megyei kórházban van, mivel ott ápolják az édesanyját. Nem róla volt szó, csupán talán hasonlított hozzá egy fiatalember, aki igen idős rokonát látogatta. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!