Sztojka a fehérvári kórházban?

<b>Székesfehérvár</b> - A fehérvári rendőrök szerda délelőtt körbezárták és átkutatták a fehérvári kórházat, mert felmerült a gyanú, hogy veszprémi gyilkossággal kapcsolatba hozható körözött személy, Sztojka Iván ott rejtőzködik. A hajtóvadászat eredménytelen volt.

feol.hu

A harmadik gyanúsított, Sztojka Iván (képünkön) körülbelül 165- 170 centiméter magas, izmos, sportos testalkatú, kopasz, feje borotvált. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság kéri mindazokat, akik a gyanúsított tartózkodási helyéről bármit tudnak, hogy hívják a 112-es vagy 107-es ingyenes segélykérő vagy a 06 (88) 428-022-es telefonszámot.

Sztojka Iván felkutatására külön nyomozócsoport alakult, akik minden állampolgári bejelentést ellenőriznek. 

Egymillió forintos nyomravezetői díjat tűzött ki a rendőrség annak, aki használható információval rendelkezik a jelenleg szökésben lévő, Marian Cozma meggyilkolásával kapcsolatba hozott Sztojka Ivánról

Időközben vagyonosodási vizsgálatot kért a rendőrség az APEH-től Sztojka Iván és más gyanúsítottak ellen - erősítette meg a Népszabadságnak Bencze József országos rendőrfőkapitány. Mint mondta, okkal feltételezhető e személyekről, hogy kizárólag bűncselekményből élnek.

Marian Cozmát vasárnap hajnalban gyilkolták meg egy veszprémi szórakozóhelyen, a gyanúsítottak közül kettőt már elfogott a rendőrség, Sztojka Ivánt még keresik


Százak gyújtottak mécsest a meggyilkolt kézilabdázó, Marian Cozma emlékére

A tragédia óta eltelt napok történéseiről a Napló dossziéjában olvashatnak itt!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!