Loptak, bántalmaztak, hamis pénzzel fizettek - nagyüzem a rendőrségen

<b>Fejér megye</b> - Nem unatkoztak kedd reggeltől szerda reggelig a megye rendőrei, akik körözötteket igazoltattak és fogtak el, ittas személyekkel szemben intézkedtek, bántalmazókat kerestek és állítottak elő.

feol.hu

A Fejér megyei Rendőr-főkapitányság által közölt lista hosszú, a fehérvári, a móri, a sárbogárdi, a gárdonyi, a dunaújvárosi rendőröknek bőven akadt dolguk. Akár csak a jelentéseket íróknak...
Volt ittas személy, aki öngyilkos akart lenni, ám az intézkedés eredményeként végül kórházba került. Loptak üzletből, fiatal lányok ellen adtak ki körözést, és persze kisebb betörések is akadtak. Álljon itt egy kis ízelítő:
 
A  Balatoni úton lévő áruházban két személyt próbált feltartóztatni a biztonsági őr. A két elkövető lopni akart, ám miután észrevették őket, intézkedés közben félrelökték a biztonsági őrt, majd futva menekültek a Sziget utca felé. Az őr utánuk futott, de amikor utolérte őket, akkor egyikük tettleg bántalmazta, majd elmenekültek a helyszínről. A biztonsági őr a bűncselekmény során 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett, ezért a helyszínre kiérkező rendőrjárőrök a fehérvári kórházba szállították.
 
Székesfehérváron, a Honvéd utcában ért támadás egy férfit, akinek súlyos sérülései keletkeztek a bántalmazás során. A nyomozók adatgyűjtésének köszönhetően megállapítást nyert, hogy a bűncselekmény elkövetésével egy 39 éves nő és egy 32 éves férfi gyanúsítható. Mindketten előállításra kerültek a kapitányságra, ahol egyiküket súlyos testi sértés okozása, míg másikat garázdaság elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki.
Éjjel negyed 2-kor a fehérvári Metro áruház melletti füves részen intézkedtek a rendőrök. Bejelentés érkezett ugyanis az ügyeletre, miszerint két nő hamis 20.000.- Ft-os bankjeggyel akart fizetni egy taxisnak. Miután annak feltűnt, hogy a bankjegy nem valódi, a két nő kisebb címletű normál bankjegyeket adott át neki. A 39 éves pécsi és a 22 éves gerdei nőt a rendőrök a Metro melletti területen ellenőrizték, ahol a hamis bankjegy egy része megkerült. A két nő elmondása szerint azt ugyanis széttépték. Mind a kettőjüket előállították a kapitányságra, ahol megindult a büntetőeljárás.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!