Kihülés miatt halt meg egy asszony Daruszentmiklóson

<b>Daruszentmiklós</b> - Újabb kihülés miatti halálestet történt, ezúttal Fejérben, Daruszentmikóson. Az elhunyt asszony lakásában a fatüzelésű kályhában kialudt a tűz, a szoba hamar kihűlt. Délelőtt az átfagyott épületben az asszony meghalt.

feol.hu

Kihűlés miatt elhunyt egy 51 éves nő. A kórházi bejelentést követően az elhunyt daruszentmiklósi lakásán helyszíni szemlét tartott a rendőrség. Megállapítást nyert, hogy az asszony és férje 12-én éjszaka lefeküdtek, előtte a ház lakószobájában lévő fatüzelésű kályhába begyújtottak. A tűz az éjszaka folyamán hamar leégett, a rossz állapotban lévő ház a -12 fokos hidegben hamar kihűlt. A házaspár ruhákat halmozott fel az ágyban, azzal takarták be magukat. 13-án délelőtt a kihűlt lakásban az asszony meghalt. Férje értesítette a körzeti orvost. A házaspárról megtudták, hogy takarékoskodtak a fával, keveset tüzeltek. A haláleset kapcsán idegen kezűség elsődlegesen nem merült fel - közölte a Fejér megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, R. Szabó Ágnes..

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!