Kétmillió forintos nyomravezetői díj Dunaújvárosban

<b>Dunaújváros</b> - Egy helyi vállalkozó fizet annak, aki segít a házába betört tettesek kézrekerítésében. Közben a városban többen altatógázt is használó betörőkről beszélnek.

Dunaújvárosi Hírlap

Még alig kezdődött meg az újév, és máris van miről beszélni! Többen úgy tudják, altatógázt is bevető betörők járják Dunaújvárost és a vidéket. A jól értesültek szerint a kábítógáz bevetése nem kitaláció: másképp ugyan miképpen  történhetne meg, hogy olyan házakat is kirámoltak,  ahol a család otthon volt a bűncselekmény elkövetése idején, és több nagytestű kutyát is tartanak.  
Lapunk úgy tudja, hogy az Újtelepen, Táborálláson, Kulcson és Nagyvenyimen is  előfodultak hasonló esetek, ám  a rendőrség cáfolta az altatógázas-elméletet. R. Szabó Ágnes az állítólagos altatógázas betörésekkel kapcsolatban annyit jegyzett meg:   nincs szükség szerekre, mert a korahajnali órákban az emberek többsége mélyen alszik, és az idegen   zajokra is csak ritkán ébred fel.
Közben szilveszter éjjel betörtek az egyik ismert helyi vállalkozó  házába. A vállalkozó kétmillió forintos nyomravezetői díjat ajánlott fel. 
- Igen, igaz a hír. Valóban pénzt, egészen pontosan kétmillió forintot  ajánlottam fel annak, aki segít kézrekeríteni a betörőket. Az eset maga szilveszter éjjelén történt. Úgy volt, hogy a fiam otthon lesz, és figyel a házra, de végül ő is elment a barátnőjéhez. Sajnos a riasztórendszert elfelejtette bekapcsolni, így aztán a tetteseknek nem volt nehéz dolguk - mondta el  kérdésünkre Széchenyi István. A városban több pékséget működtető  üzletember hozzátette: kétmillió forintot ajánlott fel a nyomravezetőnek. Erről saját  szórólapokat is készített, amelyeket elsősorban olyan vendéglátóhelyeken tett ki, ahol játékgépek is vannak, hiszen itt gyakran nagy pénzek forognak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!