Sima volt, mint az országút

<b>Székesfehérvár</b> - A Honvédtól hét góllal azért ki lehet kapni. A Fehérvár Póló SE szombati vendégei pedig így tettek az első fordulóban. Ettől függetlenül Dabrowszki Norbert, a fehérváriak mestere leszögezte, nagy hiba lenne a Szentest a biztos kiesők közé sorolni.

Parall Bálint

És valóban, szinte egyenrangú partnerei voltak a fehérváriaknak Veres, Tóth (2), Vígh, Hesz (2), Naganuma, Szabó (1), Deme (1), csereként: Vrezgó, Turzai, Hegedűs, Gelley, Lázár (2), Rom ám a mieink jóval hatékonyabban (125) használták ki az emberelőnyös szituációkat, mint a vendégek Horváth, Szőke (2), Torday, Döbrössy, Zsivanovics (2), Szabó, Csente, csereként: Molnár, Rácz, Araczki (1), Jaksa, Homonnai, Majoros , akik tíz emberelőnyből mindössze egyszer találtak a kapuba. Mindez az első félidőben még nem érződött annyira, hiszen a nagy szünetre 3-3-as állással tértek a csapatok. Sajnos ezt csak hallottuk, hiszen a fehérváriak által bérelt berendezés felmondta a szolgálatot, s mivel az uszoda saját kijelzője sem működik, így csak a támadóidőt követhettük nyomom, s a versenybizottság alkalmi narrátorára támaszkodva követhettük az eseményeket.

A harmadik negyedet megnyomta a hazai csapat, ezt sikerült is 2-0-ás győzelemmel abszolválniuk, ám ekkor már mindkét társaságon érződtek a fáradtság jelei. Szétszakadt a mezőny, s leginkább szentesi oldalon akadt egy-két egészen hajmeresztő hiba. Aztán valami csoda folytán az utolsó játékrészre összekapta magát a vendégcsapat, s míg Naganuma büntetőt hibázott, addig Szőke vezérletével a kékek két akciógólt is berámoltak. Ekkor lett 5-5 az állás. Aztán Zsivanovics és Csente is kipontozódott, s ez oly annyira jót tett a hazaiaknak, hogy Tóth, illetve Lázár révén gyorsan berámoltak három gólt, és eldöntötték a találkozó sorsát.

- Megmagyarázhatatlan, hogy amit unalomig gyakorolunk és egyébként a srácok kisujjában van, az most miért nem sikerül - háborgott a találkozó lefújása után Vass Sándor, a Szentes edzője.

Fehérvár Póló SE-Szentes VSC 8-5 (2-1, 1-2, 2-0, 3-2)

A fehérváriak ragyogóan használták ki az emberelőnyöket, s ez elég volt a győzelemhez
Fotó: Nagy Norbert

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!