Bordélyházat működtetett?

<b>FMH</b> - Egy dunaújvárosi nő tett feljelentést egy férfi ellen, aki közös italozást követően erőszakkal arra kényszerítette, hogy orálisan kielégítse. A szálak egy Thököly úti bárhoz vezettek, ahol kiderült: a táncosnőként dolgozó lányok „mellékjövedelmükből” jattolnak a tulajdonosnak

feol.hu

A dunaújvárosi nő október 3-ai feljelentésében elmondta, hogy pénteken reggel egy közösen átszórakozott éjszakát követően az általa megismert N. arra kérte, hogy orálisan elégítse ki. Miután a nő a kérésnek nem akart eleget tenni, a férfi erőszakhoz folyamodott. Megütötte a nőt, megtépte a haját. 
A feljelentés nyomán a rendőrség szemérem elleni erőszak bűntettre gyanakodott. A férfi által működtetett Thököly úti szórakozóhellyel egybeépített lakásban házkutatást tartottak a rendőrök. Az eljárás során megállapították, hogy a házában lakó, valamint a bárjában táncosnőként dolgozó nők, a bárban lévő vendégek, valamint reklámújságban feladott hirdetés útján megismert vendégek részére anyagi ellenszolgáltatás fejében szexuális szolgáltatást nyújtottak. A kapott pénzből meghatározott százalékot adtak le a bártulajdonosnak. A körülmények alapján a cselekmény alkalmas bordélyház működtetésével elkövetett üzletszerű kéjelgés elősegítése bűntett megalapozott gyanújának megállapítására - közölte a rendőrség.

A gyanúsítottat  október 3-án nem volt tudták kihallgatni, erősen bódult, ittas állapotban találták meg a nyomozók. Később gyanúsítottként faggatták ki és őrizetbe vették. A férfi ellen jelenleg is folyik eljárás bírósági szakban, hasonló bűncselekmény elkövetése miatt.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság a gyanúsított előzetes letartóztatására tett előterjesztést. A bíróság N. esetében lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el. A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság tovább folytatja a megkezdett eljárást.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!