Az FC Fehérvár nyert 3-2-re

<b>Székesfehérvár</b> - Az FC Fehérvár ma hat órától a Győri ETO csapatát fogadta az NB I-es labdarúgó bajnokságban. A mérkőzésről itt számolunk be.

Matók János

Székesfehérvár, Sóstói Stadion. Vezeti: Vad II. István (ifj. Tóth Vencel, Tóth István)
Összeállítások:

FC Fehérvár: Sebők - Andics, Koller, ifj. Horváth, Mohl - Simek, Farkas, Sifter, Dvéri - Sitku, Pavlisics. Vezetőedző: Varga István.
Győri ETO: Varga - Bank, Supics, Zámbó, Pintér - Böőr, Jakl, Józsi, Bicak - Koltai, Bajzát. Vezetőedző: Egervári Sándor.

Kezdés előtt az RBD tagjai egy hatalmas méretű piros-kék zászlót húztak ki a szektor teljes hosszában, s közel száz kartonlapot emeltek a magasba, azokon egyforma volr a felirat: Támadás!
A Győr kezdte el a játékot, a lelátón 1300-1500 néző foglalhat helyet.
2. perc: Simek jobb oldali baedása után Horváth esett nagyot egy győri lábon, Vad II azonnal büntetőt ítélt, amit Sitku lőtt a jobb alsó sarokba, 1-0.
6. perc: Bank csúnyán felrúgta Mohl, Vad előnyszabályt alkalmazott, majd az akció végén lap nélkül megfedte a vétkest.
8. perc: Józsi 16 méteres lapos lövését fogta Sebők.
11. perc: Simek jobb oldali beadása után Mohl 10 méterről, kapásból lőtt a kapu mellé.
16. perc: Böőr kapott egy jó labdát a jobb összekötő helyén, majd kissé kisodródva vette 14 méterről célba a kaput, de Sebők szépen hárított.
19. perc: Jakl páros lábbal csúszott be Andicsnak a hazai 16-os előtt, a védőt ápolni kellett. A sárga lap most sem került elő...
22. perc: Simek pazar labdát adott Pavlisicsnek, aki a kaputól 12 méterre, gólhelyzetben ballal messze a kapu mellé bombázott.

29. perc: a hazai tizenhatoson belül Bicak esett át Andics lábán, Vad most is határozottan büntetőt ítélt, amit Bajzát értékesített, 1-1.
 
31. perc: 10 másodpercen belül 4 hazai lövés zúdult a győri kapura, de vagy a védőkről, vagy Varga kapusról kipattant a labda.
34. perc: most Dvéri maradt lent a gyepen egy belépő nyomán, de Vad nem látott szabálytalanságot...
36. perc: győri csere, Bank helyett Nikolov folytatja a játékot.
39. perc: Andics szerzett harcosan labdát, majd Simeket indította a jobb oldalon, aki felnézett, majd keményen a túloldalra lőtte a labdát, amit Pavlisics 5 méterről lőtt a jobb alsó sarokba, 2-1.
42. perc: az első sárga lap amit Bicak kapott Andics felrúgásáért.
 45. perc: Horváth nem engedett elvégezni egy szabadrúgást, így ezért, míg Bajzát reklamálásért kapott sárga lapot.
Vége az első félidőnek, az állás: 2-1 az FC Fehérvár javára.
47. perc: győri góllal folytatódott a második félidő, Józsi 16 méterről, középről lőtte ballal a labdát a jobb alsó sarokba, 2-2.

51. perc: Dvéri az alapvonal közeléből tett vissza a labdát Farkasnak, aki 18 méterről laposan a kapu mellé bombázott.
52. perc: Horváth gyermeteg módon elvesztette a labdát a saját térfelén, Böőr meglódult vele, de Sebők a tizenhatoson belül, fekvő helyzetben elütötte, ám érkezett Koltai, de az FC Fehérvár kapusa az ő lövését is nagy bravúrral kiütötte.
57. perc: Mohl lövését Varga ütötte ki, Dvéri kapásból, ballal 13 méterről alig lőtt a kapu mellé.
58. perc: Bicak bal oldali beadása után Böőr tiszta gólhelyzetben, 5 méterről a léc fölé lőtt.
59. perc: Pavlisics csapta be Nikolovo, majd laposan beadott volna, a labda a győri védő kezét érte, de Vad továbbot intett, maj sárga lapot adott a reklamáló Sitkunak.

62. perc: ismét vezet az FC Fehérvár, Simek fűzte át magát a védőkön, majd Sitkunak adta a labdát, aki pár lépés után, 8 méterről lőtt a kapu közepébe, 3-2.
A 67. percben ismét cserélt a Győr: Jakl helyett a támadó Kovács állt be a vendégeknél.
A 69. percben a hazaiak is cseréltek, Dvéri helyett Polonkai folytatta a játékot. Drazsét vastaps köszöntötte a lelátóról.
75. perc: Józsi lövése pattant Supics elé, aki szintén rátűzte, de Sebők hárított. Az ellentámadás végén Polonkai 10 méteres bombáját Varga szögletre ütötte.
77. perc: csere a hazaiaknál, Simek helyett Kulcsár a pályán.
78. perc: a frissen beállt Kulcsár 12 méteres lövése kerülte el a kaput, majd rá egy percre ismét ő kapott egy remek labdát Sitkutól, de az újabb 12 méteres lövését Varga kiütötte.
80. perc: győri csere, Bicak helyett Brnovics.
81. perc: Pavlisics-Polonkai-Sitku volt a labda útja, ez utóbbi végül 10 méterről a kapu fölé lőtt.
81. perc: most a hazaiak cserélnek, Pavlisics helyett Romero a pályán.

Letelt a rendes játékidő, Vad 3 percet hosszabbított.
Vége a mérkőzésnek, az FC Fehérvár teljesn megérdemelten 3-2-re győzött egy jó iramú, élvezetes mérkőzésen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!