Közeledik a nyomozás határideje

<strong>Székesfehérvár</strong> - Lapértesülések szerint a Székesfehérvári Nyomozó Ügyészség gyanúsítottként hallgatta ki hivatali visszaélés bűncselekménye miatt Benedek Fülöpöt, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. földügyekért felelős vezérigazgató-helyettesét. A nyomozás határideje 2008. június 9-én jár le.

feol.hu

A  Székesfehérvári Nyomozó Ügyészségen jelenleg folyamatban lévő nyomozással kapcsolatban Juhász András főügyész tájékoztatta lapunkat.
Eszerint Benedek Fülöp a megalapozott gyanú szerint hivatali helyzetével visszaélve és a szóbanforgó ingatlan magánszemély tulajdonosának jogtalan előnyt  szerezve nyújtva járt el a Székesfehérvári Körzeti Földhivatal törvénysértő határozata meghozatalának érdekében.
Benedek Fülöp  gyanúsítottkénti kihallgatása során bűnösségét vitatta, érdemi védekezést terjesztett elő.
A nyomozás határideje 2008. június 9-én jár le, a rendelkezésre álló adatok szerint ezen határidőn belül a nyomozást befejezik, s az azt követő 30 napon belül dönt a Nyomozó Ügyészég a vádemelésről, vagy a nyomozás megszüntetéséről.

Az ügy részleteiről a Hírlap szombati számában olvashatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!