Gasztronómia és hagyomány2024.02.17. 19:30IV. Abai Disznótor: A kolbász, a hurka és a pörkölt örömünnepe (galéria)
Étkezési trendek2020.12.31. 07:45Virsli és malachús – Szilveszterre bőrös süldőt és kocsonyát!Piacnézőbe indultunk szerdán reggel a megyeszékhelyen. Különösebb meglepetés nem ért bennünket: a városi piacon jól fogyott a virsli és a bőrös malachús. (Más üzletekben meg a pezsgő és a lencse…)Piacnézőbe indultunk szerdán reggel a megyeszékhelyen. Különösebb meglepetés nem ért bennünket: a városi piacon jól fogyott a virsli és a bőrös malachús. (Más üzletekben meg a pezsgő és a lencse…)
szezonja van2019.11.30. 22:22Így süssünk hurkát, kolbászt!Íme néhány hasznos tanács, amit ha betartunk, mennyei lesz a végeredmény.Íme néhány hasznos tanács, amit ha betartunk, mennyei lesz a végeredmény.
A férfiszív elvarázsolója2019.02.13. 15:00Lényegében bármilyen ételből „szerelmi fogás” lehetBizony, a konyhában sürgő-forgó háziasszonyok kreativitása határtalan. Ezt mutatja a mellékelt ábra is. Bizony, a konyhában sürgő-forgó háziasszonyok kreativitása határtalan. Ezt mutatja a mellékelt ábra is.