A Székesfehérvári Szakképzési Centrum Deák Ferenc Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnáziumában nemcsak kamaszok, de az iskola felnőttoktatásán idősebbek is nagy kedvvel, eltökéltséggel tanulják a cukrászmesterséget.
Csákvár – Nem csak az édesszájúak számára nagy megpróbáltatás a cukrászok munkájába betekinteni. Végvári Csaba és Fűrész Tibor süteményei láttán pedig még a „legtartózkodóbbak” is elcsábulnak. Nem véletlen, hogy a rangos gasztronómiai versenyen is díjaztá
Torta, torta – édes, krémes, habos, bevonatos torta – a legtöbb különleges alkalom fénypontja. Ám nem biztos, hogy abban az ízben, formában, ahogyan azt éveken át megszoktuk.
Csákvár - Nem csak profik tudnak jó fagylaltot készíteni, de az biztos, hogy sokat tanulhatunk tőlük. Most Csuta Zsolt, a 2012-es év fagylaltja megalkotója árulja el olvasóinknak a nyertes receptet.