Cece

2013.05.07. 16:08

A tűzből született csődör

Az április közepi cecei istállótűz tragédiája sokakat megrendített, nem csoda, hogy azok számára, akik érintettek voltak, sokáig fájó emlék marad.

Miskei Anita

Károsi Lászlóné elküldte a gyönyörű kiscsikóról, Amináról az utolsó fotót, aki a tűzbe veszett. "Hétről hétre láttam, ahogy nő, okosodik és gyönyörűbb lesz" - osztotta meg gondolatait Károsi Lászlóné.

Az utolsó közös kép Lejláról, a kancáról, s örökre elveszett csikójáról Amináról, a cecei istállótűz áldozatáról (Fotó: Károsi Lászlóné)

Elárulta, anyjára, Lejlára a kancára nagyon kellett vigyázniuk, mert már vemhes volt. Szerencsére a gondozó kimenekítette, s a vetélés sem lépett fel. Aztán minden gond és segítség nélkül megszületett a tanya reménysége, egy picike csődör. "Akit lányom, Anikó gondoz, akinek életet álma valósult meg azzal, hogy lovakkal foglalkozik" - mondta az édesanya. Aki azt is elárulta, különleges nevet keresnek a nagy túlélőnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!