Bulvár

2012.03.20. 13:10

Willow Smith - A legidegesítőbb tinisztár

Nem tűrhetjük tovább, meg kell írnunk, üzennünk kell Will Smith egyetlen kislányának, a frappánsan csak Willow Smith-nek hívott kis szörnyetegnek, hogy még idejében hagyja abba a karrierjét!

Kelemen Valéria

 

 

A némi hátszéllel rendelkező apró tinisztár már két évvel ezelőtt is kicsapta a biztosítékot a Whip my hair című förmedvénnyel, az igazi csapás azonban nemrég érte el a legnagyobb videómegosztó portált és a könnyűzenei tévéket. Az agyonmarketingelt (amit mi tönkre is vágunk itt, a Kárpát-medence közepén) új szám a Fireball (tűzlabda - ajajj!) nézése idegrohamokat válthat ki a gyanútlan nézőkből, ha még szülő is az edzett idegekkel rendelkező szemlélő, akkor sokkot is kaphat. Ez a tizenegy éves kislány minden tekintetben alulmúlja társait: ripacs, kritikán aluli az öltözködése, énekelni pedig nem tud - bár ez utóbbi megbocsátható, ismerjük a popszakmát. Klipbéli társa szintén megérdemel néhány egyáltalán nem építő jellegű kritikát: Nicki Minaj közel 30 évesen Willow szintjén van, rózsaszín hajával és félpercenként kidüllesztett szemével szintén nem arat babérokat. Nálam. Sajnálom, én nem vettem be a Smith-család kreálmányát.

Javaslom olvasóinknak, tegyünk hozzá a 11 milliós nézettséghez pár kattintást, élvezzük végig azt a közel 5 percet, amit ez a produkció (?) nyújthat. (Persze a közel félperces intrót ne ugorjuk át, hiszen ott olyan egyedi Star Wars-os ráhangolódó pereg, hogy érdemes, khmm...)

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!