Bulvár

2012.04.05. 05:11

Whitney Houston halála : közzétették a halottkém végleges jelentését

Arccal lefelé találták meg a forró vízzel teli kádban Whitney Houstont nem egészen két hónappal ezelőtti halálakor - derült ki a halottkém végleges jelentéséből, amelyet helyi idő szerint szerdán tettek közzé Los Angelesben.

MTI/dpa/AP/Reuters

Kokaint és kokainfogyasztáshoz szükséges eszközöket - egy kiskanalat, egy üveglapot és egy henger alakú papírt - is találtak a hatszoros Grammy-díjas énekesnő Beverly Hills-i hotelszobájában. A 48 éves Whitney Houston február 11-én halt meg.

A végleges vizsgálati jelentés megerősíti a két hete közzétett előzetes vizsgálat megállapításait. E szerint baleset történt; az énekesnő vízbe fulladt "a kokainfogyasztás és egy artéria-elmeszesedéses szívbetegség következtében". Körülbelül egy órája lehetett a "nagyon forró" vízben, amikor megtalálták.

Az énekesnőnek évek óta kábítószer- és alkoholproblémái voltak.

Whitney Houston a 80-as évek közepétől majdnem egy évtizeden át uralta a slágerlistákat. A Több mint testőr című film betétdala, az "I will always love you" kislemez 42 millió példányszámban kelt el, ami rekord a női előadók mezőnyében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!