Bulvár

2012.03.01. 23:44

VV Attila, a Való Világ 5 győztesének őszinte vallomása

VV Attila a Való Világ 5 megnyerése után is egy hétköznapi, vidéki embernek érzi magát. Amit eddig látott a világból, az sokkolta.

feol.hu

Amióta VV Attila megnyerte a Való Világ 5-ödik szériáját, mindenki rá kíváncsi. Mit érez, mit fog csinálni, mit bánt meg, mi volt a legjobb élménye a villában. A valóságshow-szereplő még csak ízlelgeti a kinti életet, igazából még ideje sem volt, hogy végiggondolja, mennyire megváltozik az élete ezután.

Attila végig nagyon élvezte a játékot, és örül, hogy ő nyerte meg. Persze örül a lakásnak, az autónak, az utazásnak és a pénznek, de az igazi sikerélmény az számára, hogy ő volt az utolsó, aki kijött a villából.

Attila őszintén vallott arról is, hogyan taktikázott ebben a játékban. A csak nagy manipulátorként emlegetett Attila tudatosan játszott. Bevalllotta, hogy elsődleges célja az volt, hogy maga mellé állítja az első játékosokat, és velük szövetkezve ejtik ki az újakat. Ez azonban nem jött be, társai nem akartak vele játszani. Bár mindig mesterkedtek valamiben, többnyire nem jött össze az, amit elterveztek. De a többiek tartottak a Péterrel alkotott párosuktól, és ezt nagyon élvezte.

Persze a sok taktikázás közepette jutott idő a lazításra is. A legemlékezetesebb pillanatokat a boksz-, az X-faktoros- és a színházas héten gyűjtötte be. Amikor kijöhetett a villából, az igazi felüdülés volt számára. A legrosszabb élmények Verához és Kingához kötötték a valóságshow-hőst.

Hogy mi vár VV Attilára, és mit tud kezdeni a hirtelen jött hírnévvel, az elkövetkező időszakban kiderül. Elődei példájából tanulhat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!