Bulvár

2009.07.03. 10:08

Videó Jackson utolsó próbájáról! A sztár csontsovány, de boldog volt

FMH - Bemutatták azt a videofelvételt, amelyen két nappal halála előtt Michael Jackson látható koncertpróba közben. A felvétel tanúsága szerint az énekes jó formában készült a visszatérésre: élettelinek és fittnek tűnik a videón.

feol.hu

A CNN amerikai hírtelevízió által csütörtökön sugárzott videón az énekes a Los Angeles-i Staples Centerben fiatal táncosok körében énekel és táncol, és éppen Billie Jean és They Don't Care About Us című világhírű slágereiből ad elő részleteket. 
A felvételen látható popsztár rendkívül sovány, headset mikrofonba énekel és piros-fekete öltözéket visel. 
Jackson énektanára, aki összes turnéjára felkészítette, az CNN amerikai hírtelevíziónak csütörtökön úgy nyilatkozott, hogy halála előtt a híresség energiával teli és boldog volt. "A próbákon még a szokásosnál is többet tréfálkozott, mint máskor - idézte fel Dorian Holley. - Hiába állt táncosok körében a színpadon, mégis csak egy embert lehetett igazán látni, és az Michael volt". 
Az énektanár hozzátette, hogy a zenészt nem érdekelte a kora. 
A próbákon szintén jelenlévő fotós, Kevin Mazur is úgy fogalmazott, hogy Jackson igen koncentráltnak tűnt. A dalok között nevetgélt és a táncosokkal viccelődött. "Még soha nem láttam őt ennyire örömtelinek" - mondta a The Sun című brit bulvárlapnak.
A világsztár hirtelen bekövetkezett halálát követően Jackson környezete rögtön cáfolta, hogy az énekes gyenge és beteg lett volna.
(MTI)

Jackson az utolsó próba közben
Fotó: MTI


A próbán készült videót ide kattintva nézheti meg!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!