Bulvár

2017.06.01. 14:20

Valóra váló álom - Krétára utazik a nyereményéből a szépség

MÁTYÁSDOMB Győzelmével 500 ezer forintot nyert a tavalyi Fehérvár Szépe, Dudás Patrícia. Döntött: a nyereményből Krétára utazik.

Szanyi-Nagy Judit

Görögországba, pontosabban Krétára utazik Dudás Patrícia, a tavalyi Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője győztese. - Nagyon nehéz volt eldöntenem, hova utazzak az 500 ezer forintos nyereményből - mondja Patrícia, aki Spanyolországon, Törökországon és Olaszországon is gondolkodott.

- Görögország másik részén, Makrigialoson jártam már korábban, mivel a csapatunkkal a legjobb koreográfia címet szereztük meg egy táncversenyen, amelynek díja a görög utazás volt. Nagyon jól éreztem ott magamat, nemcsak az időjárás, de az emberek miatt is: az ottani lakosok segítőkészek, ha pedig megtetszettél nekik, ajándékot kaptál, például a tengerből gyűjtött kagylókat vagy ingyen koktélt - meséli lelkesen a szépségkirálynő.

Nyereményéből július 1-jétől nyolc napon át Krétán nyaral majd a szépség Fotó: Freiszmuth Levente

Patrícia az édesanyját viszi magával a nyereményútra.

- Ezzel az utazással az egyik álmát szeretném valóra váltani - indokolja -, szeretném az én görögországi élményeimet vele is megosztani. Ő számomra nem csak egy anya: olyan, mintha a barátnőm lenne, így ez egy csajos, anya-lánya program lesz.

A Fehérvár Szépe - Fejér Megyei Hírlap Királynője versenyre június 20-áig lehet jelentkezni a www.feol.hu oldalon. Mind a 15 döntős lány értékes ajándékot kap, a fődíj pedig idén is egy 500 ezer forint értékű álomutazás!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!