Bulvár

2009.10.12. 19:27

Új szerepben a szívtipró: Orlando Bloom az ENSZ-jószolgálati nagykövete lett

Az ENSZ Gyermekalapjának (UNICEF) jószolgálati nagykövetévé nevezték ki hétfőn Orlando Bloom brit színészt; A Karib-tenger kalózai és A Gyűrűk Ura című filmek főszereplője a gyermekek jogaiért folytatott küzdelemmel érdemelte ki a címet.

feol.hu

A 32 éves híresség 2007 óta támogatja az UNICEF munkáját, jószolgálati munkája keretében többek közt járt Nepálban, Oroszországban és Szarajevó városában is. Bloom olyan programokhoz adta nevét, amelyek tiszta vizet, oktatást és oltalmat biztosítanak a nehéz helyzetben lévő gyermekek számára.
Címével a világ egyik legszexisebb férfijának tartott színész olyan elődök nyomdokaiba lép mint Audrey Hepburn és Mia Farrow. Kortársai közül például David Beckham és Shakira vállal hasonló jótékonysági munkát. 
"Nagyon várom, hogy az UNICEF-fel dolgozzak, hogy jobb hellyé tegyük a világot a gyerekek számára" - áll a színész által kiadott közleményben. "Büszkék vagyunk, hogy Orlando Bloom a kiszolgálatatott gyerekek egyik erős hangja lesz" - mondta Ann M. Veneman, a szervezet részéről.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!