Bulvár

2015.04.21. 12:39

Tizenkét év alatt a Föld körül

Hajnóczy Somát nyugodt szívvel hívhatjuk világutazónak, mivel fellépéseinek köszönhetően bejárta már a fél világot.

Szabó Zoltán

A legutóbbi turnéja Algériában volt, ami a 35. ország, ahol szórakoztatta a közönséget. Pályafutása és fiatal kora ellenére túl van már 150 utazáson, és több száz fellépést tudhat maga mögött.

Idegenvezető, műsorvezető, pilóta és világhírű művészek... legtöbben irigykednek az olyan foglalkozásokra, amikkel együtt jár az utazás. Új kultúrák megismerése, új ízek kipróbálása, izgalmas kalandok átélése, melyek aztán örök emlék marad. Hajnóczy Soma bűvészvilágbajnok, azon szerencsések közé tartozik, aki foglalkozásának köszönhetően eddig 35 országban járhatott.

Hajnóczy Somáról egyik távol-keleti útján készült ez a kép. Fotó: well pr

„Mai napig hihetetlen számomra, hogy már túl vagyok több mint 150 utazáson. Volt olyan évem, amikor csupán néhány hónapot voltam itthon. Egy hosszú utazásra való felkészülés nagy logisztikai feladat, és ezalatt nem a csomagolást értem, mert az már rutinból megy, hanem inkább az itthoni teendőim koordinálása jelenti a kihívást. Szerencsére a családom és a barátaim mindenben a segítségemre vannak. Igyekszem minden országban megkóstolni a specialitásokat, megismerkedni az adott kultúrával, és ezt fotókkal és videókkal megörökíteni."– mondta.

Legelső külföldi fellépése Las Vegasban volt. Legtöbbször Kínában járt, ahol a legnagyobb közönség tapsolt neki. legtávolabbi úti célja Japán, Malajzia és Argentína volt, legjobb fogadtatásra Dél-Koreában talált, és szeretne egyszer eljutni egészen Új-Zélandig. Soma az elkövetkező hónapokban sem fog tétlenkedni! Nyárra már több külföldi meghívása is van, készül Olaszországba, Amerikába és Dél-Koreába is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!