Bulvár

2010.03.03. 12:44

Timberlake és Diaz újra együtt

Justin Timberlake is leszerződött volt barátnője, Cameron Diaz után a Bad Teacher (Rossz tanár) című romantikus vígjátékhoz, amelynek forgatása már márciusban elkezdődik.

MTI

A Variety.com kedden számolt be arról, hogy a Columbia Picturesnek sikerült megszereznie a körülrajongott énekes-színészt, aki hamarosan a Facebook születéséről szóló drámában, David Fincher The Social Network című filmjében látható a mozikban.

Timberlake és Diaz összekerülése - legalábbis egy film erejéig - azért keltett némi izgalmat a rajongók körében, mivel a sztárok négy évig alkottak "álompárt", és három évvel ezelőtti szakításuk minden részletét dokumentálta a bulvársajtó.
A középiskolában játszódó produkciót Jake Kashdan rendezi Lee Eisenberg és Gene Stupnitsky forgatókönyvéből. Diaz tanárnőt alakít, akit leépít a fiúja, ezért ráhajt egyik kollégájára (Timberlake), aki viszont egy másik nőnek (Lucy Punch) csapja a szelet.
A Columbia várhatóan 2012-ben mutatja be a filmet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!