Bulvár

2010.07.12. 11:15

Tequilla és sombrero - Bódi Sylvi a csúcson

Sztárok vetélkedtek a Balaton partján a legjobb el Jimador mixer címért. A zsűri szerint Bódi Sylvi a legtehetségesebb koktélkeverő, így ő vihette haza jutalmul az eredeti mexikói tequliát.

PLT

Pély Barna, Galambos Dorina, Bódi Sylvi, Lakatos Márk, Ádok Zoli és Dopeman a hétvégén együtt bulizott a Balaton Soundon. A hírességek egy nívós koktélkeverő versenyre érkeztek a magyar tenger partjára, ahol igazi mexikói hangulat várta őket: egy hatalmas, finom koktélokat kínáló hacienda, hatalmas sombrero kalapok, és pezsgő élet.

Mielőtt a sztárok összemérték tudásukat, megkóstolták az igazi, hamisítatlan el Jimador tequliát, amely aztán a koktélok alapját adta.
Lakatos Márknak annyira ízlett az ital, hogy üvegből töltötte magába a száz százalék agavé-ból készült párlatot.
 
A sztárok sombrero kalapokban álltak a pult, majd a keverő asztal mögé és elkezdődött a verseny. 7 perc állt rendelkezésükre, hogy a legfinomabb tequlia koktélt elkészítsék.

Bódi Sylvi úgy törte a jeget az italhoz, akár Sharon Stone az Elemi ösztönben.  Az újságírókból és egy szakmabeliből álló zsűri egyöntetű döntése alapján Bódi Sylvi málnás őrületével érdemelte ki a legjobb "El Jimador-mixer" címet, amelyért egy óriási üveg tequliát kapott.

A zsűri szerint Pély Barna szintén málna ízű koktélja is megérdemelte volna az első helyet.
 
A hírességek miután a finom italokkal megalapozták a hangulatukat, belevetették magukat az éjszakába.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!