Bulvár

2012.02.01. 20:02

Szerelmes gyilkosok: a vámpírlány hozzámenne a „Skara kannibál”-hoz

Svédország két leggyűlöltebb gyilkosa, Isakin Jonsson és Michelle Gustafsson egymásra talált a pszichiátrián - olvasható a DailyMail oldalán.

feol.hu

Isakin Jonsson arról vált hírhedtté, hogy megölt egy ötgyermekes anyukát, aki a barátnője volt. Azonban a puszta gyilkossággal nem érte be. A holttestet lefejezte, és feldarabolta. És ha ez még nem lenne elég megrázó, evett is a halott testből.

 

 

Valószínűleg nem a férfi romantikus énje ragadta meg a szintén gyilkosság miatt a pszichiátrián ülő Michelle Gustafsson-t, aki szintén nem ok nélkül került a zártosztályra. A nő egy négygyermekes apukát gyilkolt meg, majd állítólag ivott a véréből.

A gyilkosok a karsuddensi zártosztályon találtak egymásra. Várhatóan egész életüket a szigorúan őrzött és biztonságos pszichiátriai intézetben töltik, így nem tudni, van-e lehetőség arra, hogy egyszer valóra váltság az álmaikat. Azért tervezgetnek, szeretnék összekötni az életüket, együtt élni, kutyát tartani és közös hobbijuknak, a tetoválásnak és a piercingeknek hódolni.

Forrás: DailyMail

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!