Bulvár

2012.10.02. 13:24

Salma Hayek felpofozta Benicio Del Torót

A Vadállatok forgatása alatt Salma Hayek nem győzte püfölni Beniciót, hogy a rendező, Oliver Stone elégedett legyen egy jelenettel. Del Toro szerint Salma amilyen pici, olyan nagyot tud ütni.

feol.hu

Hanyag rendezővel nem jó dolgozni, és ennél csak egy rosszabb helyzet van: ha a mester tökélyre törekszik. Így jártak a Vadállatok színészei is, mert Oliver Stone jó sokszor fölvette ugyanazokat a jeleneteket, hogy a vágószobában kedvére variálhasson.

A rendezői perfekcionizmus legnagyobb áldozata talán Benicio Del Toro lett a Vadállatok forgatásán: az egyik jelenetben Salma Hayek tizenhétszer ütötte arcon teljes erőből. Stone végül elégedett lett a felvett jelenetekkel, Del Toro viszont annál kevésbé, mert szerinte Salma amilyen pici, olyan nagy sallert tud lenyomni.

- Végül is nincs min csodálkozni, Salma hazája, Mexikó számos kiváló bokszolót adott a világnak - nevet utólag az Oscar-díjas színész.

A Vadállatokban Salma Hayek egy mexikói drogkartell főnökét alakítja, Benicio Del Toro pedig az alvezére, akit a drogbárónő gyakran bántalmaz fizikailag és lelkileg is, amikor elégedetlen a munkájával.

(Savages - hazai bemutató: most csütörtökön!)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!