Bulvár

2010.03.30. 07:26

Ricky Martin bevallotta, hogy meleg

FMH - Honlapján közölte ország-világ előtt Ricky Martin énekes, hogy homoszexuális. Az emlékiratain dolgozó sztár úgy érzi, megerősödött a hosszú évig tartó titkolózás alatt.

MTI

 

Éveken át kitért a válaszadás elől, most azonban internetes honlapján közölte Ricky Martin világhírű énekes, hogy saját neméhez vonzódik. "Büszke vagyok arra, hogy boldog homoszexuális férfi vagyok. Örülök, hogy az vagyok, aki" - írta honlapján a Puerto Ricó-i énekes, akit állítása szerint ikerfiai miatt döntött úgy, hogy felvállalja másságát. A híresség emellett emlékiratainak írásába is belefogott. "Mivel beszámoltam életemről, nagyon közel kerültem az igazsághoz. Érdemes ezt megünnepelni" - fogalmazott, majd hozzátette: a hosszú évek alatti titkolózás és gondolkodás erősebbé tette, és ma már meg van győződve arról, hogy az elfogadás belülről jön. "Az e fajta igazság erőt ad, hogy olyan érzéseim legyenek, amelyeket korábban nem ismertem" - hangsúlyozta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!