Bulvár

2010.06.07. 13:53

Pikáns jelenet az MTV Movie Awards-on: Sandra és Scarlett csókja!

FMH - Június 6-án éjjel minden szem Hollywoodra figyelt: itt adták át a legjobb filmes alakításokért járó arany popcorn szobrokat. A legtöbb, szám szerint 5 díjat az Újhold című film kapta, a Másnaposok pedig két díjat zsebelt be. Az este folyamán élőben lépett fel Katy Perry és Christina Aguilera, a legnagyobb alakítás azonban Sandra Bullock nevéhez fűződik: a válófélben lévő színésznő, aki az MTV Movie Awards Generation Award díját nyerte el, a színpadon megcsókolta Scarlett Johanssont.

feol.hu

Csodálatos estélyik, a legnagyobb sztárok és fergeteges hangulat: ez jellemezte a vasárnap éjjel megtartott MTV Movie Awards díjátadót. Hollywood legnagyobb sztárjai látogattak el az eseményre, többek között Robert Pattinson, Kristen Stewart, Miranda Cosgrove, és Tom Cruise is ott volt a nyár legnagyobb mozis eseményén. Az este házigazdája Aziz Ansari volt, aki egyedi humorával fantasztikus hangulatot teremtett, a zenei élményért pedig Jennifer Lopez, Katy Perry és Cristina Aguilera feleltek, akik élőben léptek fel a gálán.

Az este legérdekesebb eseménye kétség kívül Sandra Bullock nevéhez kötődik: a színésznő Scarlett Johansontól kapta meg a több évtizedes kiemelkedő színészi teljesítményért járó Generation Award díját. Ez önmagában nem lenne különleges esemény, ám Scarlettet - aki Ryan Reynolds felesége -, Sandra Bullockkal együtt a Legjobb Csók kategóriában jelölték a Nász-Ajánlat című filmben nyújtott alakításért. Bár ezt a díjat végül nem ők nyerték el, de Sandra meg akarta mutatni az ifjú feleségnek, hogy miért is kaptak jelölést, és a színpadon megcsókolta Scarlett Johanssont.

Az este folyamán exkluzív, eddig sehol nem látott részeket mutattak be a Harry Potter és a halál ereklyéi első részéből. A varázslótanoncról szóló legújabb mozi mellett a másik filmsiker, az Alkonyat saga sztárjai, Robert Pattinson, Kristen Stewart és Taylor Lautner is eljöttek az eseményre, hogy a sorozat legújabb, Napfogyatkozás című részét promótálják. Nagyon jól tették ezt: az Újhold című film a legtöbb, 5 győzelmet zsebelte be, köztük a Legjobb Filam, Legjobb Női és férfi alakításért járó díjat.

A 2010-es MTV Movie Awards győztesei:

LEGJOBB FILM

The Twilight Saga: Újhold

LEGJOBB NŐI ALAKÍTÁS

Kristen Stewart – The Twilight Saga: Újhold

LEGJOBB FÉRFI ALAKÍTÁS

Robert Pattinson – The Twilight Saga: Újhold

LEGJOBB FELFEDEZETT

Anna Kendrick – Up in the Air

LEGJOBB VÍGJÁTÉKI ALAKÍTÁS

Zach Galifianakis – Másnaposok

LEGJOBB GONOSZ

Tom Felton – Harry Potter és a félvér herceg

 LEGJOBB HARC

Beyonce Knowles vs. Ali Larter – Obsessed

LEGJOBB CSÓK

Kristen Stewart and Robert Pattinson – The Twilight Saga: Újhold

LEGJOBB „ÉS EZT ÍGY HOGY?!” PILLANAT

Ken Jeong – Másnaposok, Naked Trunk Surprise

A LEGNAGYOBB SZTÁR A FÖLDÖN (Új kategória)
Robert Pattinson

LEGJOBB BEPARÁZOTT ALAKÍTÁS (Új kategória)

Amanda Seyfried – Jennifer’s Body

LEGCOOLABB SZTÁR (Új kategória)

Rain

(forrás: redlemon)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!