Bulvár

2009.10.29. 10:34

Patrick Swayze özvegye először szólalt meg nyilvánosan férje halála óta

FMH - "A rák elvihette Patricket, de nem győzte le" - jelentette ki Lisa Niemi, a közelmúltban elhunyt Partick Swayze özvegye egy kaliforniai nőkonferencián.

feol.hu

 

 

Niemi, aki a Long Beach-i tanácskozás gyásszal foglalkozó kerekasztal-beszélgetésén vett részt, elmondta, hogy bár hasnyálmirigyrákban szenvedő férje 22 hónapig küzdött a betegséggel, ő mégsem volt felkészülve a halálára.
"A veszteség miatt érzett fájdalom olyan, mint egy vadállat" és "a szomorúság az ember sejtjeiig hat" - fogalmazta meg érzéseit a férje halála óta először nyilvánosan megszólaló Niemi, akit szerdán a People.com magazin idézett.
"Életem kétharmad részét vele töltöttem, s most mégis csak azt sajnálom, hogy nem mondtam neki elégszer a 34 év alatt, mennyire szerettem" - árulta el az özvegy, aki a konferencia egyik házigazdája, Maria Shriver, a kaliforniai first lady felkérésére vett részt a 14 ezer fős hallgatóság előtt folytatott beszélgetésen a gyermekeiket gyászoló Susan Saint James és Elizabeth Edwards társaságában.
 Mint Shriver elmondta: a kerekasztalt azzal a céllal szervezték, hogy az ismert közreműködők megosszák érzéseiket a részvevőkkel és a közöttük levő gyászolóknak megmutassák, hogy bánatukban nincsenek egyedül. 
A Dirty Dancing - Piszkos tánc sztárja szeptember 14-én hunyt el. Niemi utolsó hónapjaiban filmes pályafutásáról és a betegséggel való küzdelméről szóló memoárjának megírásában is részt vett.
(MTI)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!