Bulvár

2010.04.04. 18:41

Örökké szeretni foglak - írta Liptai az elhunyt Daróczi Dávidnak

FMH - A pénteken éjjel öngyilkosságot elkövető Daróczi Dávid volt kormányszóvivő állítólag orvosilag diagnosztizált lelki betegségben szenvedett. Kedvese, Liptai Claudia egy közösségi portálon írt pár szót párjáról.

feol.hu

Liptai Claudia nyilatkozott hétfőn reggel

Claudia  elgyötörten, smink nélkül érkezett,  a kora reggeli adásban Kárász Róberttel beszélgetett Daróczi Dávidról és a történtekről. A volt kormányszóvívő öngyilkosságáról így:  „A démonok, amik laknak az emberben - mert mindenkiben laknak - neki voltak démonjai . Azt mondják, aki öngyilkos lesz, azt elhagyták emberek, de nem, őt nem hagyták, el őt sokan szerették és mellette álltak . Mi szerettük, sokan szerették, de ő nem tudta elfogadni önmagát.”  - mondta a műsorvezetőnő, aki felolvasta Daróczi utolsó üzenetét is, melyet a halála előtt hagyott neki a párnán.

„Tiszta szívemből szeretlek, veled akarok családot, veletek akarom leélni az életem.”

„Úgy érzem, most halott a lelkem, elvitte magával. Tudom, hogy ez az ő döntése, ő akarta.” - mondta Claudia, majd elmesélte, hogy a kezén egy eljegyzési gyűrű van, melyet egy héttel ezelőtt kapott.

Beszélt arról is, hogy Panka lánya mennyire szerette, s az utolsó pillanatokról, s a búcsúról is:  „Meg akartam nézni egyszer, utoljára, de azt mondták ne, ő már csak egy test, de a lelke az itt van” - mondta könnyek között Claudia, aki utolsó szavaiban annyit mondott, „felé soha nem fog kihunyni a szeretetem”, s kért mindenkit ne az utolsó pillanatra emlékezzenek Dávid kapcsán, hanem arra, amit előtte tette az emberekért, amilyen utat végigjárt.

A nol.hu-n olvasható, baráti körből származó információk szerint Daróczi Dávidnak orvosilag diagnosztizált lelki betegsége volt, e miatt kezelés alatt is állt. A TV2 honlapjáról kiderült, hogy egy csütörtöki rádióinterjút lemondott, mivel betegen feküdt otthon.
A kereskedelmi televízió szóvivője egyébként arról tájékoztatta az Indexet: Liptai Claudia és Daróczi nem szakítottak, nem ez állhat az öngyilkosság hátterében.
Liptai Klaudia és Daróczi Dávid a hirado.hu információi szerint rendszeresen kommunikáltak kapcsolatukról a nyilvánosság előtt, közösségi portálon. Úgy tűnt, minden rendben van, csupán a volt kormányszóvivő egy furcsa pénteki bejegyzése adhatott okot aggodalomra.
A tragikus eset után Liptai Claudia szintén az egyik közösségi portálon így írt kedveséről: „Nem vagyok hajlandó múlt időben beszélni róla örökké szeretni foglak!”

Szombaton este a rakparton és a Parlament északi kapujánál, a rakparthoz vezető lépcsőnél mintegy ezer ember vett részt a csendes, néma megemlékezésen, amelyen sokan gyertyákat, mécseseket gyújtottak Daróczi Dávid emlékére.

(forrás: nol.hu, hirado.hu)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!