Bulvár

2010.03.29. 11:56

MTV Movie Awards - a néző választ!

Idén nem csupán a végső győztesek személyéről dönthetnek majd a filmrajongók, hanem már magukat a jelölteket is ők választhatják ki a 2010-es MTV Movie Awards trófeáira.

MTI

A filmrajongók hétfő délutántól a movieawards.mtv.com internetes oldalon regisztrálva szavazhatnak arról, hogy mely színészek, illetve filmek induljanak az idei MTV Movie Awards tizenhárom kategóriájában. A voksokat április 9-éig lehet leadni, és bármely 2009-ben bemutatott filmet, illetve színészi teljesítményt lehet jelölni, egyebek között a legjobb film, a legjobb színész, a legizgalmasabb harcjelenet, illetve a legremekebb csók kategóriájában.
Az MTV három új kategóriával is előrukkolt az idén, amelyek közül kettőnek az elnevezése - állítólag - annyira sikamlós, hogy nem tűr nyomdafestéket, ám annyi elárulható róluk, hogy az akció- és horrorjelenetekkel kapcsolatosak. A harmadik újdonság a legjobb globális szupersztárnak járó díj, amelynek győztesére a díj történetében először a világ minden részéről lehet majd szavazni. A tavaly első alkalommal kiosztott WTF-díjat (diszkréten fogalmazva: Mi a fene?-trófeát) idén is kiosztják majd a legfurcsább, legidétlenebb vagy legemlékezetesebb jelenetért.
Az Arany Popcorn-díjjal jutalmazott győztesekre május 11 és június 5-e között, szintén az interneten szavazhatnak majd a rajongók. Az est legfontosabb kategóriájának győztesére, vagyis a legjobb filmre az élő műsor ideje alatt is szavazhatnak majd a nézők.
Az Arany Popcorn-díj tekintélye korántsem vetekedhet a Golden Globe-éval vagy az Oscaréval, de az álomgyár számára mégis jelzésértékű, hiszen a megmérettetés lelke a közönség. A sorrendben 19. MTV Movie Awards gála június 6-án lesz a kaliforniai Universal City Gibson Körszínházában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!