Bulvár

2012.02.07. 06:02

Míg a halál el nem választ: 82 éve együtt

Lionel és Ellen 82 éve elválaszthatatlanok egymástól. Ők Nagy-Britannia legidősebb párja. Azt mondják, ugyanolyan boldogok, mint amikor először találkoztak.

feol.hu

Lionel és Ellen több mint nyolc évtizede szeretett egymásba. 1930-ban hozta őket össze az élet. A fiatalok egy londoni gyárban dolgoztak. Az akkor kezdő mérnök Lioneltől gyakran kért segítséget Ellen. A férfi pedig szívesen segített, sőt, alig várta, hogy Ellen hozzá forduljon. Tetszettek egymásnak, és hamarosan egy párt alkottak. Szerettek volna összeházasodni, de nem engedhették meg maguknak. Az esküvőre kicsit később, 1936. július 18-án került sor.

Együtt nagyon sokmindent át- és túléltek: a második világháborút, az azt követő nehéz éveket, majd 10 évvel ezelőtt Ellennél rákot diagnosztizáltak. A szerelem azonban mindenen átsegítette őket. Született egy gyermekük, és négy unokájuk. Már 82 éve elválaszthatatlanok egymástól.

Ellen márciusban tölti be a 100. életévét. Férje hozzá képest fiatal, "még csak" 99 éves. Azt mondják, a hosszú házasság és boldogság titka, hogy sok közös hobbijuk van. Szeretik a szappanoperákat, a bingót, a kártyajátékokat és a vetélkedőket, de szívesen olvasgatnak is, például regényeket. Mindig gondoskodtak arról, hogy szépen teljenek a közös esték, legyen szó romantikus vacsoráról, vagy egy jó kis bingózásról.

Sok boldogságot, jó egészséget, és még legalább ennyi együtt töltött évet kívánunk!

Forrás: DailyMail

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!