Bulvár

2009.08.06. 17:24

Micsoda férfi! Maga is varrta menyasszonyának az extra hosszú uszályú ruhát

FMH - A Guinness Rekordok Könyvébe akar bekerülni az a kínai vőlegény, aki saját kezűleg varrta arája menyasszonyi ruháját 2162 méteres uszállyal - az ifjú pár csütörtökön mondta ki a boldogító igent Csilin (Jilin) tartományban.

feol.hu

Csao Peng (Zhao Peng), a 28 éves vasúti alkalmazott elhatározta, hogy túlszárnyalja az eddigi alig 1579 méteres uszályhosszt. Vállalkozása kivitelezésében az egész rokonság segített, amely három hónapon át éjt nappallá szabott és varrt, hogy időre elkészüljön a mesés ruhaköltemény.
A csütörtöki esküvő előtt a násznépet is munkára fogták - a 200 meghívott vendégnek  több mint három órájába telt, míg rátűzte az uszályra mind a 9999 szál selyemből készült vörös rózsát.
A menyasszonyi ruhát ezenkívül még 608 kristály ékesítette - ennyi napja ismeri a vőlegény a 25 éves arát, Lin Zsungot (Lin Rong). A ruha összköltsége 40 ezer jüan (több mint egymillió forint).
(MTI)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!