Bulvár

2012.03.23. 06:07

Mi okozta Whitney Houston halálát?

A Los Angeles-i megyei halottkém szóvivője csütörtökön közölte, mi okozta Whitney Houston halálát.

MTI

Whitney Houston énekesnő halálát vízbefúlás okozta, amely a kokain és az artéria-elmeszesedéses szívbetegségének együttes hatásai miatt következett be - közölte csütörtökön a Los Angeles-i megyei halottkém szóvivője,

A 48 éves Houston holttestére a fürdőkádban bukkantak rá a Beverly Hills-i szállodaszobájában, február 11-én bukkantak rá, a Grammy-díjak kiosztását megelőző éjszakán.

Craig Harvey szóvivő szerint a toxikológiai vizsgálat Whitney Houston szervezetében marihuána, szorongásoldó gyógyszer (Xanax), izomlazító (Flexeril) és antihisztamin (allergiaellenes szer, Benadryl) nyomait is kimutatta, de ezek nem játszottak szerepet a halálában.

A vizsgálat során sérüléssel vagy bűncselekménnyel kapcsolatos gyanú nem merült fel.

A több filmben is szerepelt énekesnő hosszú évekig harcolt a kábítószerektől, így a kokaintól való függőségével. A halottkém végleges jelentését két hét múlva teszik közzé.

Whitney Houston sikerét jelzi, hogy albumaiból világszerte mintegy 170 millió kelt el. Díjainak száma meghaladja a négyszázat. Csak a Több, mint testőr című film zenéjét tartalmazó lemezből 42 millió adtak el, ezzel ez a valaha volt legsikeresebb filmzene. Az énekesnő nyert hat Grammyt, 16 Billboard Music Awards-díjat és 23 American Music Awards-díjat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!