Bulvár

2009.05.28. 11:08

Merénylet Szabó Győző ellen! Nem ő volt az egyetlen áldozat!

FMH - A merényletet Novák Péter követte el, méghozzá jótékony céllal: a Beugró művészei diákoknak ajánlották fel támogatásukat, majd műsorral is kedveskedtek nekik. Pokorny Lia, Rudolf Péter, Szabó Győző, Kálloy Molnár Péter és Novák Péter összesen közel másfél millió forintos könyvcsomagot adott át a fiataloknak.

feol.hu

Az ajándékokat a csapat szerda délelőtt adta át az Eötvös József Gimnáziumban, ahol a rögtönzés sem maradhatott el. A budapesti Eötvös József Gimnázium, a Nyíregyházi Főiskola és a soproni Nyugat-Magyarországi Egyetem lett a legszerencsésebb a Beugró sorsolásán, ahol az dőlt el, mely intézményeket támogat a népszerű műsor. A budapesti diákok szerdán személyesen is találkozhattak kedvenceikkel. Pokorny Lia, Rudolf Péter, Szabó Győző, Kálloy Molnár Péter és Novák Péter személyesen vittel el ajándékát az Eötvös József Gimnáziumba, ahol a másik két nyertes iskola is képviseltette magát.

A Beugró sztárjai rögtönzéseikkel is kedveskedtek a közönségnek

„A Beugró népszerűsége, az ebből nyert energia lehetőséget ad arra, hogy azt tovább adjuk egy-egy ilyen pozitív kezdeményezés által. A mai gazdasági helyzetben pedig melyik iskolának, melyik diáknak ne jönne jól egy kis segítség.” - mondta Rudolf Péter. 
- „A gyerekeimmel igazi közel harcot vívok, hogy olvassanak többet. Remélem, ez az ajándék és a mi személyünk kicsit ösztönzi majd a diákokat arra, hogy gyakrabban üljenek le egy-egy könyv mellé.” - tette hozzá a színész.

Novák Péter egy kis „merénylettel” is készült a színészekkel szemben, hiszen játszani hívta Pokorny Liát, Rudolf Pétert, Kálloy Molnár Pétert és Szabó Győzőt. A csapat meglepettségüket feledve boldogan vett részt a rögtönzésben. Egy kínos vizsga-szituáció után Szabó Győző tartott japán előadást két robotjáról, amit Kálloy Molnár Péter értelmezett, kisebb-nagyobb sikerrel. A Beugró és az Akadémiai Kiadó közösen és külön-külön is a szó, a magyar nyelv és a képzelőerő szeretete és tisztelete mellett teszi le voksát nap, mint nap. Hiszen nyelvvel, színházzal és könyvkiadással lehet jó kedéllyel foglalkozni úgy, hogy az olvasó vagy felhasználó, nyelvtanuló, színházba járó vagy tévénéző igazán élvezze és gazdagodjon általa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!