Bulvár

2009.11.02. 10:06

Mel Gibson apa lett?

Állítólag megszületett Mel Gibson filmszínész és Oksana Grigorieva orosz előadóművész kislánya, bár az internetes jelentést eddig még nem erősítette meg a sztár környezete.

MTI

A RadarOnline.com portál értesülése szerint a gyermek pénteken jött a világra, néhány héttel korábban a vártnál. Az 53 esztendős Gibson májusban árulta el, hogy gyermeket vár a barátnője.
A filmsztár három éve külön él feleségétől, Robyntól, aki idén áprilisban válókeresetet nyújtott be ellene. A házaspárnak hét közös gyermeke van.
A színész-rendező korábban Jay Leno tévéműsorában beszélt arról, hogyan ismerkedett meg Grigorievával. Az egykori modell, aki az utóbbi időben énekes és zongorista karrierjét építgeti, tavaly Gibson Icon Records nevű lemezcégénél vette fel készülő albumát, így kerültek kapcsolatba egymással. A Beautiful Heartache című lemez idén jelent meg.
A 39 éves Grigorievának már van egy kamasz fia, aki a Bond-sztár Timothy Daltonnal való együttélésének gyümölcseként született.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!