Bulvár

2009.07.28. 09:35

Madonna sikamlós üzenetei, Schwarzi terminátor-mása és Hendrix szerződése kalapács alatt

New York - Hírességek tárgyaiból rendeznek árverést New Yorkban; az augusztus 5-ig tartó internetes aukció során Madonna sikamlós hangüzeneteire, de akár Jimi Hendrix első lemezszerződésére is licitálhatnak a rajongók.

feol.hu

 A több mint 450 kincset felvonultató árverésen John Lennon, Elvis Presley, Bob Dylan, Bruce Springsteen, a Rolling Stones és Eminem tárgyaira is lecsaphatnak az érdeklődők a www.gottahaverockandroll.com oldalon. A zenészek közé egy világhírű sportoló is került, Muhammad Ali egyik edzőruhájára is lehet licitálni. A bokszoló a Ken Norton elleni harmadik - győztes - meccsre készült a mezben.
    
Jimi Hendrix legkorábbi ismert lemezszerződése akár a 250 ezer dollárt is elérheti, pedig amikor a zenész 1965. október 15-én aláírta, még csak egy dollárt kapott érte. A papíron Hendrix és a New York-i PPX Enterprises producereinek aláírása szerepel, és a megállapodás kiköti, hogy a zenész három évre elkötelezi magát a céghez. A szerződésen - amely Hendrix számára egyszázalékos részesedést biztosított a bevételekből - a későbbi legenda még a Jimmy nevet használta. 
   
A licitálók Madonna sikamlós üzeneteire is tehetnek ajánlatokat. A popdíva 1992 és 1993 között hagyott erotikus hangvételű üzeneteket testőre és egyben szeretője üzenetrögzítőjén. A James Albright által megőrzött mikrokazetták akár 40 ezer dollárért is elkelhetnek. Szintén árverésre kerül az az erotikus házi felvétel, amelyen Madonna az 1993-as Kockázatos játék című forgatásának szünetében több szereplőtársával látható, és amelyet az énekes küldött el Albrightnak. A hotelszobában készült felvételekért 14 ezer dollárt várnak. A híresség Albrightnak küldött faxüzeneteit is megszerezhetik a rajongók, a leveleket Madonna a Lola Montez "kódnévvel" látta el. 
    
Igazi ínyencség lehet Arnold Schwarzenegger T-800-as terminátorának élethű mása, a Terminátor-saga második részében használt kellék végső árát 150 és 200 ezer dollár közé becsülik. 
    
A szemfülesek lecsaphatnak Bob Dylan A Hard Rain,s A-Gonna Fall című dalának eredeti szövegvázlatára, vagy éppen John Lennon egyik kabátjára is. Eminem egyik szerelése, amelyet Michael Jacksont parodizálásához viselt, szintén gazdára vár.

Forrás: MTI/Reuters/AP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!