Bulvár

2010.10.08. 11:11

Madonna elvesztette nőiességét

Férfiakat meghazudtoló, kidudorodó erek a karokon és a nyakon, széles arccsont, ráncok a szemek körül. Madonna, a popdíva, sokezer nő példaképe mégsem olyan nőies, mint amilyennek beállítják.

PLT

A Dolce and Gabbana divatcég legújabb kampányára Madonnát kétrték fel. A fotózások már jóval ezelőtt lezajlottak, az összes képet fel is dolgozták, s ezek láthatóak is a megfelelő fórumokon. Néhány feldolgozatlan fotó azonban kiszivárgott a világhálóra.

A fotón jól látható, hogy az 52 éves énekesnő korántsem olyan, amilyennek általában az újságokban, klipekben láthatjuk. Felette is elszállni látszik az idő - drasztikus edzésprogram ide vagy oda. Izmai és a bőre sem lesz már fiatalabb, s ezt valószínűleg ő is tudja.

Craig Ralph - a Daily Mail szakembere - szerint a képek egyenként körülbelül két napos, komoly retusálási procedúra után váltak olyanokká, amilyenekké a divatcég és a popikon kívánták. A képszerkesztők ezalatt megpuhították bőrét, eltűntették a kidülledő ereket, elvékonyították arcát és kifeszítették a bőrt a nyakán.

A divatcég nyilvánvalóan Madonna hírnevére és nem a fent említett - láthatóan kozmetikázható - negatívumokra épített, amikor mellette tette le a voksát. Valószínű, hogy - még ez után a kisebb botrány után is - megéri nekik a lassan nagymama korba lépő sztárt "foglalkoztatni".

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!