Bulvár

2009.10.28. 09:07

Lenyűgöző film Jacksonról - a rajongók könnyek közt nézték végig

FMH - Számos híresség jelenlétében mutatták be Los Angelesben a This Is It című Jackson-filmet, amelynek képsorait az azonos című koncertsorozat próbáin rögzített felvételekből állították össze Michael Jackson váratlanul bekövetkezett halála után. Az első kritikák szerint a film tisztelgés a zenész nagysága előtt, a rajongók közül több százan sírva nézték végig az alkotást, amelyet mindössze két hétig játszanak a mozik.

feol.hu

 

A Los Angeles-i Nokia Center előtt leterített vörös szőnyegen olyan hírességek jelentek meg, mint az Oscar-díjas Forest Whitaker, Anne Heche színésznő, Barry Gordy zenei mogul vagy Al Sharpton polgárjogi harcos. A díszbemutatón Michael Jackson fivérei, Jermaine, Marlon, Tito és Randy is részt vettek. A vendéglistán összesen 5500 meghívott szerepelt - számolt be a társasági élet híreivel foglalkozó egyik internetes oldal.
Az énekes három gyermekének már korábban - egy privát vetítés alkalmával - lejátszották a 111 perces filmet. "Egyszerűen a filmkészítés legbriliánsabb darabja, amit valaha láttam" - fogalmazott a Twitter közösségi oldalon írt véleményében Elizabeth Taylor, az énekes közeli barátja, aki a családtagok mellett szintén a bemutató előtt tekinthette meg a filmet. 
Jackson anyja, Katherine és nővére, La Toya a bemutató előtt ugyanakkor bejelentette, hogy nem vesznek részt a kedd esti eseményen, mivel elmondásuk szerint még nem állnak készen arra, hogy végignézzék a filmet. 
"Még akkor is, ha jól meg van vágva, Jackson lenyűgöző előadása nem a kamera varázslata" - hangzottak az első vélemények a film bemutatója után. A filmben - megtépázott hírneve ellenére - az énekes régi formáját mutatja, ötvenévesen még mindig elképesztően tehetséges táncos volt, mozdulatai láttán tátva marad az ember szája - emelte ki az AP amerikai hírügynökség. 
"Meg akarom tartani a hangomat" - mondja egy alkalommal a filmben Michael Jackson, aki ezt követően lenyűgöző szólamokkal győzte meg a körülötte állókat, hogy hangja még mindig a régi. 
A This Is It 99 országban látható, a terjesztő Sony 15 ezer kópiát készített a filmből.
(MTI)

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!