Bulvár

2009.08.03. 18:02

Lady Gaga, Katy Perry, Beth Ditto: vadóc divatdiktátorok elképesztő maskarái (fotókkal)

ZH - Lady Gaga (23), Katy Perry (24) és Beth Ditto (28) számítanak a mai kor vadócainak, akik azt csinálnak a színpadon, amit akarnak. Bármit megtehetnek, s ami az öltözködést illeti, ez hatványozottan így van: elképesztő rucijaikkal ők diktálják a divatot.

feol.hu

Vajon honnan szerzik olykor megdöbbentő ruhadarabjaikat a vadóc énekesnők? Nagyon gyakran tervezőktől. De az igazság az, hogy nem kell holmi drága maskarát varratnunk: már a boltokban is eszméletlen darabokkal találkozhatunk - elvégre 2009-et írunk!

Sikk vagy slampos? Mi áll jól a sztároknak? 


Lady Gaga kosztümjei egy részét maga tervezi, de szívesen hagyatkozik Thierry Mugler (61) tervező munkáira is és újra meg újra az ő költeményeiben tűnik fel. Végülis érthető: a popsztárok nem engedhetik meg maguknak, hogy szürke egérként olvadjanak bele a tömegbe...

 
...ezt még Katy Perry is tudja. Olykor polgárpukkasztó (itt ép dobókockás) stílusával megdöbbenti rajongóit.

 
Gondolhatnánk, hogy csak a színpadon  hordhatók ezek a ruhaköltemények. Nos, nem... Aki nem popsztár, az is nyugodtan magára húzhat egy-egy tüllszoknyácskát, vagy olyan overált, ami leginkább egy asztronauta öltözékére emlékeztet, mint amilyet Beth is visel.


Ezek a lányok aztán tudnak valamit! Aki feltűnési viszketegségben szenved, csinálja bátran utánuk!

Forrás: bild.de

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!