Bulvár

2009.07.28. 12:55

Lady Gaga botrányosan viselkedik: holtrészegen sört rendel, félpucéran mutatkozik

Hamburg – "Ez a brit popsztár nem épp egy Lady, inkább csak Gaga" - vélekedett a bild. de az énekesnőről, Lady Gagáról (23, „Poker Face“), miután berlini koncertjét követően egy luxushotelben alsóneműben a földön ücsörögve részegen rendelte meg következő sörét.

feol.hu

Lady Gaga egyik német rajongója,  Jana Rasche (18) találkozott az extrém énekesnővel és fotókat is készítettt róla berlini koncertje után. A diáklány rengeteget utazott, hogy találkozzon példaképével az egyik neves hotel előtt, ahol nem is várt hiába: begördült Lady Gaga limója, amiből a sztár tántorogva, ittasan kecmergett ki. Öltözéke sem volt épp a toppon: strasszokkal díszített sortocskájában és szakadt neccharrisnyában tipegett a hotel felé. Persze a napszemüveg, a pinkre rúzsozott száj, no és a lila körömlakk még kellett az összhatáshoz.

"Annyira megilletődtem, hogy látom, hogy elsírtam magam" - nyilatkozta Jana a Bild-nek -, "de ő odajött hozzám és megvígasztalt." Autogrammot adott, lefényképezkedett rajongóival. "De aztán észrevettük, hogy túl sokat ivott: elvesztette az egyensúlyát és a padlóra esett."

A szőnyegen ülve jó hangosan még egy sört rendelt. Ekkor a testőrök véget vetettek az ivászatnak és felvitték a sztárt a szobájába.


Lady Gaga a rajongóival, Yasemin Kavakkal (balra) és Jana Rasche-vel (jobbra)


Általában így öltözik fel koncertjeire az énekesnő

A hétvégén történt még Lady Gagával egy nem épp hölgyhöz méltó eset: egyik koncertjén kibuggyantak mellei a felsőrészként szólgáló parányi, ám annál több kővel kirakott melltartóból, amit alig győzött visszaráncigálni magára. Klikk ide a fotókért!

Forrás: bild.de/ thesun.co

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!