Bulvár

2009.10.31. 13:15

Király Viktor a magyar honvédség alkalmazottja volt

Egy online magazinnak dolgozott a Megasztár című televíziós tehetségkutató megnyerése előtt Király Viktor, s ennek kapcsán a Magyar Honvédséggel is kapcsolatba került. Az énekes emellett egy ismert nyelviskolában is tanított.

feol.hu

Király Viktor kiválóan beszéli az angol nyelvet, köszönhetően annak, hogy eddigi élete nagy részét az Amerikai Egyesült Államokban élte le. Miután hazaköltözött Magyarországra, az énekes ezt a tudását próbálta kamatoztatni. Hanganyagokat, valamint hallás utáni értést ellenőrző feladatokat készített egy nyelvtanítással foglalkozó online magazin számára, illetve angolt oktatott egy ismert nyelviskolában. Király Viktor mindezt azonban nem munkaként fogta fel, hiszen számára mindennél többet jelentett, hogy érdekes emberekkel találkozhatott, s szórakoztató beszélgetéseket folytathatott angol nyelven. A legnagyobb élmények akkor érték, amikor a Magyar Honvédségnél tanított angol társalgást, hiszen kifejezett érdeklődést mutatott a katonák élete, napi szokásai iránt. Tanítványai közül többekkel a mai napig tartja a kapcsolatot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!