Bulvár

2009.07.25. 06:37

Ki ne rohanna? Randevú viaszsztárokkal Hollywoodban

Los Angeles - Ki ne rohanna Hollywoodba, ha biztos, hogy találkozhat George Clooneyval vagy Angelina Jolieval?

MTI

Illetve nem pontosan velük, hanem csak a viaszmásukkal. 
    
Los Angeles polgármestere bízik abban, hogy a nagyközönség számára augusztus 1-jén megnyíló, sztármásokkal tömött új múzeum népszerű látványossága lesz az álomvárosnak.
     
Antonio Villaraigosa a hivatalos átadó ceremónián elmondta: az 55 millió dollárból (10,5 milliárd forintnak megfelelő összegből) létrehozott Madame Tussauds viaszmúzeum jó példája annak, hogy a város által eszközölt fejlesztések a gazdasági nehézségek idején is segíthetnek. 

"Munkát teremtett a létesítmény építése, és a látványosság bizonyára jelentős turistaforgalmat vonz majd nem csak az Egyesült Államok minden sarkából, hanem a világ más tájáról is" - hangsúlyozta a városvezető.
     
A Hollywood Boulevardon, a Kínai Színház szomszédságában felépített nevezetesség három emeleten több mint száz mozisztárnak - köztük Elizabeth Taylornak, Bruce Willisnek és Brad Pittnek - és a szórakoztatóipar más ismert alakjainak viaszmását sorakoztatja fel.
    
Madame Tussauds panoptikumai a világ számos pontján népszerű attrakciók: így Londonban, New Yorkban, Las Vegasban, Hongkongban, Sanghajban, Berlinben és Washingtonban is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!