Bulvár

2009.06.12. 12:08

Kétszer hazaküldték a kórházból, végül az autópályán szült

Kétszer is hazaküldtek a kórházból egy kismamát Nagy-Britanniában, mondván, még nem jött el szülése ideje, minek "eredményeként" aztán autópályán hozta világra gyermekét.

feol.hu

A nő - párjával - először reggel hétre autózott a kórházba, de hamar biztosították őket, hogy korán jöttek. Este megint "rájuk jött" a szülhetnék, 8 órára megint bementek, megint hazaküldték őket. Két óra múlva elfolyt a magzatvíz, telefonáltak a kórházba, ahol azt mondták nekik, maradjanak csak otthon. Tíz perccel ezután a pár úgy döntött, a saját kezébe veszi a dolgok irányítást, kocsiba ültek és elszáguldottak a winchesteri kórház felé. Ketten indultak, hárman érkeztek, mivel útközben megszületett lányuk az M3-as autópályán, pontosabban az anyósülésen.
A kismama 20 éves, ez első gyermeke, ezért nem volt tapasztalata még a vajúdási fájdalmak megítélésében.
A kórháznak több lehetett volna. Arra hivatkozott szóvivője, hogy a vajúdás minden nőnél más, a szóban forgó kismamánál pedig nagyon lassan haladt előre a folyamat - adta hírül a Daily Telegraph című brit lap.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!